fbpx
You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

Gabriel Rusu – Fotografie a luat nastere din pasiunea pentru fotografie.

Inca de mic am avut mai multe domenii de interes, cum sunt arhitectura, designul si fotografia. Domeniul in care activez si profesez este arhitectura, insa fotografia a facut intotdeauna parte din viata mea. Tatal meu mi-a insuflat aceasta pasiune pentru fotografie inca din copilarie. De atunci am fost nedespartit de aparatul foto.

Multiple experiente fotografice, explorarea tehnicii concomitent cu implicarea intr-un demers fotografic total asumat, m-au ajutat si mi-au deschis o poarta catre cunoasterea profunda, din care am extras multiple invataturi. Cand simti ca stii ceea ce faci, desi nimic nu este dezvaluit dinainte, iti dai seama ca o fotografie reusita este doar un rezultat al unei bune sincronizari intre tine si subiect.

Am avut si m-am bazat intotdeauna pe un aliat puternic…creativitatea. Sunt de parere ca unele lucruri nu pot fi vazute decat prin ochii unui fotograf priceput, unele stari si ganduri nu pot fi surprinse decat de teleobiectivul unui fotograf profesionist, pentru care fotografia intruchipeaza intai de toate o vocatie si abia apoi o profesie.

Misiunea mea este de a realiza fotografii cu adevarat memorabile, care trezesc emotii de fiecare data cand sunt revazute. La tine caut acea emotie, acea traire naturala a momentului pe care vreau sa o surprind in fiecare dintre fotografiile mele.

Va astept sa ne cunoastem si sa transpunem totul intr-o frumoasa poveste de care te vei indragosti de fiecare data cand o vei revedea.

Cu drag,

Gabriel Rusu