fbpx
Right click is disabled. Copyright Gabriel Rusu - Fotografie

Viata bate filmul?

Ai visat la ziua nuntii cu muuult inainte de a fi mireasa. Iti imaginezi ca va fi o zi magica, in care totul va merge perfect, rochia va fi ca de printesa, vremea ca de basm, vei rade, te vei distra, vei petrece cu prietenii si totul va fi ca in filme. Totusi realitatea este "putin" diferita. Ziua nuntii este cea mai luuunga zi din viata ta. Cu o noapte inainte nu vei putea dormi de emotii. Te vei trezi totusi cu noaptea in cap sa te duci la machiaj si coafor. Intotdeauna una dintre domnisoarele de onoare intarzie si iti dau programul peste cap, rochia nu se inchide, telefonul suna in continuu, toti pun o suta de intrebari si inca ziua e la inceput.

Ai ajuns la biserica, esti deja obosita. Iti aduci aminte ca nu ai mancat nimic toata ziua. Rezisti totusi la toata slujba, noroc cu bomboanele pe care le-ai adus petru invitati. E timpul sa mergi la sedinta foto. Ai ajuns in parc, dar abia mai poti sa mergi. Te doare spatele, pantofii te strang, soarele e insuportabil, transpiri prin toti porii. "Zambeste" striga fotograful. In sinea ta ai vrea sa-i zici vreo doua. In sfarsit zice ca ai terminat sedinta. "Mergem la restaurant, beau un pahar cu apa si ma relaxez in sfarsit", iti zici singura. Gresit! La restaurant te asteapta deja 50 de oameni la intrare. Trebuie sa ciocnesti cu fiecare, sa le arati locul la masa, timp in care vin si altii. Dupa dansul mirilor ginerele rasufla usurat. Pentru el acesta era mometul cel mai stresant al zilei. La 4 dimineata, dupa aproape 24 de ore de cand esti treaza din care multe, foarte multe ore ai stat in picioare, nunta s-a terminat. Realizezi ca basmul pe care ti-l imaginai nu era nici macar aproape de realitate.

Totusi ramai cu ceva dupa toata aceasta zi, cu fotografiile. Ele sunt singurele prin care iti vei aminti fiecare moment si fiecare sentiment din acea zi. Jobul meu ca fotograf este sa te fac pe tine sa arati in aceste fotografii ca si cum tot stresul pe care l-am descris mai sus nu exista. Prin obiectivul meu se va vedea doar bucuria, dragostea, frumusetea si tot ce ti-ai dori tu sa iti amintesti despre aceasta zi. Astfel nunta ta va fi mai aproape de ce ti-ai imaginat.

Comments are closed.