fbpx
Right click is disabled. Copyright Gabriel Rusu - Fotografie

Sedinte foto de Craciun 2020

Sezonul sedintelor de Craciun 2020 este apoape de final. Daca v-ati dorit o sedinta de Craciun anul acesta si nu ati apucat sa va faceti o programare mai aveti o sansa. Am prelungit sedintele in studio de Craciun si in luna ianuarie.

Studioul nostru se afla in Bucuresti, sector 4.

Pretul unei sedinte foto de familie este de 400RON, dureaza max. 60min si sunt incluse 50-100 de imagini editate si livrate prin transfer online. Optional se pot realiza si albume photobook. (pentru preturi si variante va pot trimite separat oferta)

Desigur nu am neglijat nici masurile ce se impun in aceasta perioada dificila. Sedintele sunt programate la un interval mai mare decat in alti ani pentru a fi suficient timp sa aerisim si sa dezinfectam suprafetele, eu voi purta masca pe toata perioada sedintei, ne vom dezinfecta la intrare si la iesire si nu va fi permis accesul cu incaltaminte din exterior. Deasemenea, desi v-am obisnuit ca in alti ani sa va pun la dispozitie recuzita, caciulite si costumase pentru cei mici, am decis ca in acest an va fi mai sigur pentru toata lumea daca fiecare isi va aduce propriile accesorii.

Pentru detalii si programari va rog scrieti-mi pe pagina de facebook sau folosind formularul de contact

Va astept cu drag!