fbpx
Right click is disabled. Copyright Gabriel Rusu - Fotografie

despre albume

Indiferent de eveniment, nunta sau botez, un album digital reprezinta incununarea muncii oricarui fotograf. Cu materiale de calitate, o gama larga de coperti si culori, o calitate a printului ireprosabila, albumele sunt create pentru a dura si pastra vii amintirile dvs. Va prezint in continuare cateva dintre caracteristicile albumelor.

coperti

Piele ecologica, textil (panza), piele naturala, hardcover, oricare ar fi alegerea dvs. pentru materialele copertilor, garantam o executie de calitate si durabilitate. Copertile vin intr-o gama larga de culori si variante menite sa satisfaca cele mai pretentioase cerinte.

dimensiuni

Albumele se pot livra in diferite dimensiuni, patrat sau dreptunghi cu paginare portrait sau landscape. Marimile uzuale pentru albumele de botez sunt 20x20 cm sau 20x30 cm, pe cand albumelor de nunta se potrivesc dimensiuni mai mari precum 30x30 cm sau 25x38 cm. Pentru cei mai pretentiosi clienti exista dimensiunea maxima a albumelor care este 30x40 cm. Cele mai mici albume, 15x20 cm, sunt perfecte pentru replici ale albumelor de nunta care pot fi daruite cadou sau arata rudelor si prietenilor fara a compromite albumul original.